Facebook

Világtalálkozó

Világklub

 
Világtalálkozó honlap

Világtalálkozó

 
PROGRAMAJÁNLÓ

 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 18., Budapest – Meghívó
 
 Egy a nemzet – könyvbemutató, május 28., Tápiószentmárton – Meghívó


Szeretettel várjuk!


 
Vásárlás


 
Panoráma Magazin

A Panoráma Magazin lapszámai:

 
Dalok

 
Galéria

töltödés

 

 

Vilagklub evzaro 2016

Évzáró Világklub-est


 Adventi gyertyagyújtással, szép karácsonyi dalok közös éneklésével vette kezdetét a Panoráma Világklub évzáró, zenés, táncos rendezvénye a hétvégén, Budapesten, a Stefánia Palotában. Az egybegyűlteket Joó Géza műsorvezető üdvözölte, majd dr. Tanka László alapító elnök köszönte meg a Világklub-tagság éves munkáját, kiemelve a VI. Magyar Világtalálkozó szervezésében történő közreműködésüket. Bejelentette, hogy a VII. Magyar Világtalálkozóra 2017. május 14. és 20. között kerül sor, majd elhangzott, hogy a társklubok száma mostanra elérte a 210-et! 

  A legutóbbi, két kárpátaljai társklub alakulása után az alapító elnök a helyszínen adta át Hajduné Tölgyesi Lívia pomázi, és Kulcsár Beáta Veronika nagyatádi elnökök megbízóleveleit. Ugyancsak itt került bejelentésre, hogy a Panoráma Világklub ajánlására a Falvak Kultúrája Alapítvány adományozásában Ernszt Katalin előadóművész kiérdemelte a Magyar Kultúra Lovagja címet, amelynek ünnepélyes átvételére a januári Magyar Kultúra Napja díszünnepségén kerül sor.

A továbbiakban dr. Fischl Vilmos evangélikus püspök, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának főtitkára köszöntötte az egybegyűlteket, tolmácsolta a közelgő karácsonyi ünnepek üzenetét, s áldást adott a jelenlévőkre.

 Majd megkezdte műsorát a Retro Party Boys Zenekar, mely népszerű dalok felvonultatásával gondoskodott az örömteli hangulat megteremtéséről.   Hamar táncra perdült a közönség, s a finom vacsora elfogyasztása után a jó hangulat Nógrádi Tóth István és Tolnai Mari előadásának köszönhetően magyar nóták, népdalok éneklésével fokozódott. Ezután felcsendültek a Tanka-dalok, majd a Vigadó Duó szórakoztatta színvonalas műsorával a közönséget.  Éjfél felé járt már az idő, amikor a tombola főnyereményének kihúzására sor került: Hegedüs Tünde festőművész Körtánc című festményét a szerencsés nyertes, Lőrincz Kálmán vehette át.

Hajósi Miklós és Czuh János fotói

© 2003-2023 Panoráma Világklub - Minden jog fenntartva | Impresszum | Szerzői jogok